Picture of e-učenja administrator
Projekt Iskustvo zlata vrijedi 2020.
by e-učenja administrator - Monday, 9 March 2020, 11:07 PM
 
Iskustvo zlata vrijedi 2020.

slika Poslovni dnevnik već tradicionalnoputem društveno odgovornog projekta " Iskustvo zlata vrijedi "spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijegamaterijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja ubudućnosti.
O PROJEKTU

Kroz projekt "Iskustvozlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici tese problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razlogai drugih okolnosti teže dolaze.

Organizatori s posebnimsenzibilitetom i sviješću o težoj zapošljivosti navedenih skupina studenata od2013. godine razvijaju ovaj projekt u suradnji s uglednim hrvatskim kompanijama- vrijednim partnerima projekta - koje prepoznaju njegovu važnost te svojimsudjelovanjem aktivno sudjeluju u omogućavanju studentske prakse s jednestrane, ali i stvaranju pozitivnog ozračja i nužnosti progovaranja o navedenojproblematici.

Do sada je kroz projekt omogućenaradna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijegamaterijalnog statusa. Ponosno ističemo da je više od 10 studenata, nakon odrađeneprakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Poslovni dnevnik i ove godine želisvima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakšeuključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnojutakmici.

Zainteresirani studenti se za sudjelovanje moguprijaviti ispunjavanjem prijavnice najkasnije do 25. ožujka 2020.

Dodatne informacije,uvjeti natječaja i i prijava dostupni su na poveznici: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/iskustvo-zlata-vrijedi-2020

Za višeinformacija nazovite 01/6300 743 ili pošaljiteporuku na iskustvozlatavrijedi@poslovni.hr .

You are not logged in. (Login)