Picture of Krtalić Andrija
Natječaj za stručnu praksu za razvoj digitalnih vještina u Švicarskoj, ak. god. 2018./19. i 2019./2020, Erasmus+ KA107
by Krtalić Andrija - Thursday, 18 April 2019, 10:53 PM
 

Poštovani,

objavljen je Drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u ŠVICARSKOJ za RAZVOJ DIGITALNIH VJEŠTINA (tzv. „TRAINEESHIP IN DIGITAL SKILLS”) u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 03.06.2019. do 31.05.2020.

Natječaj se financira iz projekta Erasmus+ KA107 (suradnja između programskih i partnerskih zemalja, tzv. „ne-europski Erasmus“).

Skrećem pozornost na neka pravila i uvjete Natječaja:

- studenti MORAJU imati studentski status za vrijeme prakse, tj. ne podupire se sudjelovanje nedavno diplomiranih studenata (NE podupire se mobilnost u statusu „recent graduates“)

- praksa se može odraditi isključivo u Švicarskoj,

- stručna prakse je samo za područje digitalnih vještina („traineeship in digital skills“) – detaljan opis aktivnosti u tekstu Natječaja,

- mogu se prijaviti studenti fakulteta koji su potvrdili da njihovi studenti imaju znanja i kompetencije za rad u ovom području: 9 fakulteta: ARHITEKT, EFZG, FER, FOI, FPZ, FFZG, GEOF, GRAD i PMF.

NATJEČAJ JE OTVORENOG TIPA: nema roka za prijavu već se ide po principu „first come first served“, do potrošnje projektnih sredstava – jedini rok koji se mora poštovati jest predaja prijave 45 dana prije planiranog početka da se može napraviti ugovor o stipendiranju i isplatiti prva rata financijske potpore. (nije bilo prijava u prvom natječaju jer je nova aktivnost pa nastojimo biti fleksibilni da se prijavi što veći broj studenata i potroše sredstva)

Potpora je 700eur/mjesečno + 275eur put (jednokratno).

S poštovanjem,

Ž. Pitner
You are not logged in. (Login)