amarendic
Upis predmeta u ljetnom semestru ak. god. 2018/2019.
by Marendić Ante - Wednesday, 6 February 2019, 12:23 PM
  Poštovane studentice i studenti,

upisi u ljetni semestar ak. god. 2018/2019. na Studomatu traju od 11. do 15. veljače 2019.

Studenti na Studomatu upisuju obvezne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij.

Studenti na Studomatu upisuju izborne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij, usmjerenje ili nastavnu godinu. Ukoliko žele upisati izborni predmet na njihovu studiju koji im nije ponuđen na Studomatu, trebaju poslati molbu e-poštom Studentskoj referadi.

Za izborne predmete koji imaju kvotu, tj. maksimalan broj studenata od 15 (diplomski studij) ili neki drugi broj, prednost imaju studenti kojima je taj izborni predmet ponuđen na Studomatu, tj. mogu ga redovito upisati. Studentska referada će po isteku upisa na Studomatu rješavati zaprimljene zahtjeve redom kako su pristizali.

Za izborne predmete na drugoj sastavnici student treba donijeti potvrdu da ga nositelj predmeta i ECTS koordinator prihvaćaju za upis (vidi upute za preddiplomski i diplomski studij).

U skladu s Odlukom o visini naknade obrazovanja, naknadni upis zbog propuštenog upisnog roka naplaćuje se 400 kn. Naknadni upisi otežavaju pravovremeno definiranje Izvedbenog plana nastave u određivanju nastavnih grupa i izradu rasporeda nastave.

Stoga Vas molim da upis predmeta u ljetnom semestru ak. god. 2018/2019. obavite na vrijeme.

Srdačan pozdrav,

Ante Marendić
prodekan za nastavu i studenteYou are not logged in. (Login)