Picture of Krtalić Andrija
Produžetak roka za prijavu ERASMUS+ natječaj za mobilnost osoblja ak. god. 2018./2019. - programske zemlje (KA103) - mobilnosti u svrhu PODUČAVANJA
by Krtalić Andrija - Thursday, 13 September 2018, 08:49 AM
 

Poštovani,

obavještavamo vas o produžetku roka za prijavu na Natječaj za mobilnost odlaznog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103) u ak. god. 2018./2019. za aktivnosti:

· podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)

· kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)

Važne napomene:

· Na ovom produžetku natječaja sredstva nisu dostupna za mobilnosti planirane isključivo u svrhu osposobljavanja tj. ovaj produžetak natječaja nije otvoren za prijave nenastavnog osoblja.

· Osobe kojima je odobrena mobilnost na natječaju objavljenom u svibnju 2018. ne mogu se prijaviti na ovaj produžetak natječaja. Rezultati Natječaja iz svibnja o. g. dostupni su na poveznici http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/konacni-rezultati-erasmus-natjecaja-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-2018/.

Osobe koji se žele prijaviti na ovaj natječaj, a ispunjavaju uvjete navedene u Natječaju, trebaju ispuniti online prijavu i dostaviti potrebnu dokumentaciju s naznakom „Natječaj za Program ERASMUS+ – nastavno osoblje, ak. god. 2018./19. – programske zemlje KA103, produžetak natječaja“ na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb što je prije moguće a najkasnije do 31. listopada 2018. Financijska potpora će se dodjeljivati prema redu zaprimanja prijava. Ako se u međuvremenu potroše dostupna programska sredstva, Sveučilište će ranije zatvoriti natječaj.

Sastavnice zainteresirane za prihvat nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u svrhu podučavanja dostavljaju prijedloge prema uputama u Natječaju.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Sveučilište u Zagrebu, http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/. Dostavljamo ga i u privitku.

S poštovanjem

Dostavljeno:

- dekanatima

- koordinatorima za međunarodnu suradnju

- ECTS koordinatorima

Renata Hranjec

International Relations Office / University of Zagreb

Postal address: Trg Republike Hrvatske 14, HR-10000 Zagreb, Croatia

Location: Ulica kralja Zvonimira 8

Tel.: +385-1-46-98-102 / Fax.:+385-1-46-98-132

renata.hranjec@unizg.hr, staff@unizg.hr

www.unizg.hrYou are not logged in. (Login)