Picture of Krtalić Andrija
Erasmus+ Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka (SMS) u okviru programskih zemalja (KA103) za akad. godinu 2018./2019.
by Krtalić Andrija - Monday, 29 January 2018, 03:24 PM
  Poštovani prodekani, ECTS koordinatori,kontakti za međunarodnu suradnju i studentidobar dan. Obaviještavamo da je objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (KA103) za akademsku godinu 2018./19., poveznica: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/

Mole se sastavnice da objave isključivo link na mrežne stranice Sveučilišta, objavljivanje natječaja ili odvojenih privitaka na mrežnim stranicama sastavnica nije dozvoljeno.


Vezano:

1. Procedura za žalbe se promijenila za 2018., u privitku upute.

2. Podsjećamo na obvezu sastavnica da sustav bodovanja za navedeni SMS natječaj te posebne ili dodatne uvjete za prijavu (ako ih ima) objavite na vrijeme na mrežnim stranicama sastavnice. Ako isto ne budu objavljeno najkasnije tjedan dana od objave natječaja, sastavnica ih ne smije primjeniti pri odabiru studenata.

3. Iz praktičnog iskustva, već ima puno preklapanja raznih natječaja. Savjetujemo da studente upozorite ili dodatno savjetujete – preporuke u privitku.


U prilogu se nalazi Natječajna dokumentacija.


Ida Ogulinac (Ms), mag. iur.
Institutional Erasmus Coordinator
International Relations Office / University of ZagrebLocation: Ulica kralja Zvonimira 8
Postal address: Trg Republike Hrvatske 14
HR-10000 Zagreb, Croatia
Tel:+385-1-46-98-128
Email: erasmus.coordinator@unizg.hrYou are not logged in. (Login)