Picture of Poslončec Petrić Vesna
POZIV na radionicu "Intercultural Preparation of Exchange Students and Teaching in Intercultural Classroom" - Zagreb 27. i 28. travnja 2017.
by Poslončec Petrić Vesna - Monday, 3 April 2017, 06:18 PM
 

Poštovane kolegice i kolege,

središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu interkulturalnih kompetencija "Intercultural Preparation of Exchange Students and Teaching in Intercultural Classroom" koja je će se održati 27. i 28. travnja 2017. u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu u Ulici kralja Zvonimira 8.

Radionica se sastoji od 2 dijela. Prvi dio „Intercultural Preparation of Exchange Students“ (27. travnja 2017.) i drugi dio radionice „Teaching in Intercultural Classroom“ (28. travnja 2017.) Prvi dio radionice namijenjen je koordinatorima za međunarodnu suradnju, dok je drugi dio radionice namijenjen je nastavnicima koji predaju ili planiraju predavati stranim studentima.

Radionicu će voditi Diana Afrashteh, koordinator u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Graz, koja ima dugogodišnje iskustvo s europskim programima razmjene i međunarodne suradnje u visokom obrazovanju.

Rok za prijavu je srijeda 5. travnja. Kraću prijavu molimo ispuniti na https://goo.gl/forms/fmBYhFDoVxT5pChu1.You are not logged in. (Login)