2012
Natječaj za dodjelu stipendije Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2016./2017. - privremena rang lista
by Ivančić Ksenija - Friday, 10 March 2017, 08:06 AM
  obavještavamo Vas da je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2016./2017.

Privremene rang liste objavljene su na mrežnim stranicama Sveučilišta http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/stipendije/

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 12. ožujka 2017. do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Ukoliko je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo ga/ju da nas o tome obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr.
Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.You are not logged in. (Login)