Mladen Zrinjski
UPIS PREDMETA U LJETNOM SEMESTRU AK. GOD. 2016/2017.
by Zrinjski Mladen - Sunday, 5 February 2017, 06:29 PM
  Poštovane studentice i poštovani studenti,

upisi u ljetni semestar ak. god. 2016/2017. na Studomatu traju od 6. do 10. veljače 2017.

Studenti na Studomatu upisuju obvezne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij.

Studenti na Studomatu upisuju izborne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij, usmjerenje ili nastavnu godinu. Ukoliko žele upisati izborni predmet na njihovu studiju koji im nije ponuđen na Studomatu, trebaju poslati molbu e-poštom Studentskoj referadi.

Za izborne predmete koji imaju kvotu, tj. maksimalan broj studenata od 20 (diplomski studij) ili neki drugi broj, prednost imaju studenti kojima je taj izborni predmet ponuđen na Studomatu, tj. mogu ga redovito upisati. Studentska referada će po isteku upisa na Studomatu rješavati zaprimljene zahtjeve redom kako su pristizali.

Za izborne predmete na drugoj sastavnici student treba donijeti potvrdu da ga nositelj predmeta i ECTS koordinator prihvaćaju za upis (vidi upute za preddiplomski i diplomski studij).

U skladu s Odlukom o visini naknade obrazovanja, naknadni upis zbog propuštenog upisnog roka naplaćuje se 400 kn. Naknadni upisi otežavaju pravovremeno definiranje Izvedbenog plana nastave u određivanju nastavnih grupa i izradu rasporeda nastave.

Staga Vas molim da upis predmeta u ljetnom semestru ak. god. 2016/2017. obavite na vrijeme.

Lijepi pozdrav,

Mladen Zrinjski
prodekan za nastavu i studenteYou are not logged in. (Login)