Mladen Zrinjski
Upis predmeta u ljetnom semestru ak. god. 2015/2016.
by Zrinjski Mladen - Wednesday, 10 February 2016, 06:56 PM
  Poštovane studentice i studenti,

upisi u ljetni semestar ak. god. 2015/2016. na Studomatu traju od 11. do 19. veljače 2016.

Sukladno Odluci o visini naknade obrazovanja, naknadni upis zbog propuštenog upisnog roka naplaćuje se 400 kn. Naknadni upisi otežavaju pravovremeno definiranje Izvedbenog plana nastave u određivanju nastavnih grupa i rasporeda nastave.

Studenti na Studomatu upisuju obvezne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij.

Studenti na Studomatu upisuju izborne predmete koji su im ponuđeni za njihov studij, smjer ili nastavnu godinu. Ukoliko žele upisati izborni predmet na njihovom studiju koji im nije ponuđen na Studomatu, trebaju poslati molbu e-poštom Studentskoj referadi.

Za izborne predmete koji imaju kvotu, tj. maksimalan broj studenata od 20 (diplomski studij) ili neki drugi broj, prednost imaju studenti kojima je taj izborni predmet ponuđen na Studomatu, tj. mogu ga redovito upisati. Studentska referada će po isteku upisa na Studomatu rješavati zahtjeve redom kako su pristizali.

Za izborne predmete na drugoj sastavnici student treba donijeti potvrdu da ga nositelj predmeta i ECTS koordinator prihvaća za upis (vidi upute za preddiplomski i diplomski studij).You are not logged in. (Login)