Picture of Sertić Hrvoje
PROGRAM POSTAKADEMSKOG ZAPOŠLJAVANJA I STJECANJA UPRAVLJAČKIH SPOSOBNOSTI STUDENATA
by Sertić Hrvoje - Wednesday, 24 June 2015, 01:31 PM
  Poštovani studenti,

u tijeku je *Natječaj* *za upis 1. generacije studenata na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti u akademskoj godini 2014./2015.*

Pravo upisa ostvaruje 30 studenata Sveučilišta u Zagrebu i 30 studenata Sveučilišta u Splitu.

Programom se studenti osposobljavaju za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata te se povećavaju opće sposobnosti za zapošljavanje/samozapošljavanje nakon završenog studija i stjecanja diplome.

Prvi modul Programa izvodit će se putem radionica* LJETNE ŠKOLE koja započinje 13. srpnja 2015. godine i traje do 24. srpnja 2015. godine*.
Tijekom modula studenti će se upoznati s poduzetničkim vještinama i načinom razmišljanja, usvajati vještine identifikacije i analize poslovnih prilika, kao i osnove pravnog okvira poduzetničkog poduhvata i poslovanja.

*LJETNA ŠKOLA održat će se u Splitu, u prostorima Sveučilišne knjižnice, Ulica Ruđera Boškovića 31.*

Za studente kojima je nužno osigurati smještaj i prehranu u Splitu, isto će biti osigurano u jednom od studentskih domova Studentskog centra u Splitu.

*Prijave* se predaju u roku od 8 (osam) dana od dana objave Natječaja na mrežnim stranicama Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu,* poštom ili osobno na adresu*: Sveučilište u Splitu, Livanjska 5, 21 000 Splitu, Hrvatska, s naznakom: *Natječaj za prijavu na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2014./2015.*

*Cijeli tekst natječaja možete pročitati **ovdje*
http://www.unist.hr/forma-za-projekt-postakademskog-zaposljavanja *.*You are not logged in. (Login)