Picture of e-učenja administrator
Erasmus+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja ak. god. 2015./2016. - programske zemlje
by e-učenja administrator - Tuesday, 19 May 2015, 04:39 PM
  unizgerasmusRaspisan je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja kao i za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja u ak. god. 2015./2016. za aktivnosti:
         • podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
         • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
         • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).
Natječaj je objavljen na stranicama Sveučilište u Zagrebu, http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/. Također natječaj možete pronaći u prilogu.

Osobe koji se žele prijaviti na ovaj Natječaj, a ispunjavaju uvjete navedene u Natječaju, trebaju dostaviti potrebnu dokumentaciju s naznakom „Natječaj za Program ERASMUS+ – nastavno i nenastavno osoblje, ak. god. 2015./16.“ poštom ili osobno na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb te na elektroničku adresu staff@unizg.hr sa zaključno 11. lipnja 2015.

Sastavnice zainteresirane za prihvat nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u svrhu podučavanja dostavljaju prijedloge na gore navedeni način a sukladno Natječaju.

Prilozi:You are not logged in. (Login)