Picture of e-učenja administrator
Otvoren natječaj za potporu "Preko granice" u sklopu programa "Znanstvena suradnja"
by e-učenja administrator - Saturday, 11 April 2015, 11:42 PM
  hrzz_logoFond Jedinstvo uz pomoć znanja (Unity through Knowledge Fund) objavljuje natječaj za potporu Preko granice u sklopu programa Znanstvena suradnja, koji će biti otvoren do petka 12. lipnja 2015.

U sklopu tog programa potiču se znanstvena istraživanja financiranjem suradničkih projekata srednje veličine. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji pridonose ciljevima Fonda i koji uključuju suradnju s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Cilj je potpore Preko granice omogućiti izvrsnim hrvatskim znanstvenicima i stručnjacima koji žive i rade u inozemstvu da započnu i uspostave znanstvenu suradnju s domaćim i stranim znanstvenicima i stručnjacima koji žive i rade u Hrvatskoj, kao i poticati hrvatske institucije i tvrtke na korištenje potencijala hrvatske znanstvene i stručne dijaspore.

Novčana sredstva koja su na raspolaganju za program iznose 10,6 milijuna kuna. Konačni iznos dodijeljenih sredstava u ovom natječaju u 2015. godini ovisit će o kvaliteti zaprimljenih projektnih prijedloga.

Trajanje predloženih projekata može biti najmanje 12 a najviše 24 mjeseca, a pojedinačna potpora može iznositi najmanje 750.000 kuna i najviše 1.500.000 kuna.

Detaljnije informacije o objavljenom natječaju mogu se pronaći na mrežnim stranicama Fonda (http://www.ukf.hr/default.aspx?id=77), a svi upiti mogu se uputiti e-poštom na adresu ured@ukf.hr.

Ovdje možete pronaći tekst o objavljenom natječaju.
You are not logged in. (Login)