Picture of Sertić Hrvoje
Hrvatska pamet Hrvatskoj
by Sertić Hrvoje - Thursday, 19 March 2015, 09:27 AM
  Počele su prijave studentskih projekata koji se bore za 105 000 kuna! Dođite na predavanje u PONEDJELJAK 22.3.2015. u 15h u dvoranu 121 i saznajte više o projektu!

Student si? Želiš sustavnu promjenu? Imaš ideju? Želiš zaraditi?

Hrvatska pamet Hrvatskoj natjecanje je studentskih razvojnih projekata koje ti omogućuje upravo to!

Sa stopom nezaposlenosti mladih od 40 posto, Hrvatska je druga u Europi, odmah nakon Španjolske, dok procjena stope odlaska obrazovanog stanovništva iz zemlje iznosi poraznih 29,4 posto.
Ovaj alarmantan podatak nagnao je Poslovni dnevnik na pokretanje projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj kojim želimo potaknuti suradnju poslovne, akademske i političke javnosti na stvaranju uvjeta za ostanak mladih akademski obrazovanih ljudi u Hrvatskoj s jedne strane, a direktnim sudjelovanjem u projektu želimo i uključiti mlade, visokoobrazovane građane u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske.

Hrvatska pamet Hrvatskoj je natjecanje studentskih razvojnih projekata. Cilj natjecanja jest pisanje projekata hrvatskih studenata vezane na pet osnovnih tematskih smjerova:
• Izvorno Hrvatsko
• Destinacija Hrvatska
• Održiva Hrvatska
• Poduzetna Hrvatska
• Inovativna Hrvatska

Pet najboljih radova (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađeno novčanim nagradama u iznosu od 21 tisuću kuna na potrošačkoj kartici, dok će svi sudionici dobiti priliku pokazati vlastita znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima.
Također za sve njih ovo je prilika za stjecanje novih znanja i umijeća iz projektnog menadžementa koje će im Poslovni dnevnik, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta omogućiti.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18 do 27 godina. Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše 3 studenta. Od studenata se očekuje da produciraju pisani projektni zadatak, a posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Studentske projekte će pregledati i ocijeniti stručna komisija.

Više informacija o projektu saznajte ovdje http://www.poslovni.hr/specijal/hrvatska-pamet-hrvatskoj .

Prijave su počele! Prijavi se odmah i počni s pisanjem rada!

Omogućili smo svim studentima edukativne materijale, stručnu komisiju i mentore koji će odgovovriti na svako postavljeno pitanje.
Svaki student može prijaviti svih 5 tema i osvojiti 105 000 kuna!
Posebno nagrađujemo ženske timove s nagradom Zaklade Luka. Više informacija saznaj ovdje http://www.poslovni.hr/sponzorirani/nagrade-pobjednicima-s-najboljim-projektima-283825 .You are not logged in. (Login)