Picture of e-učenja administrator
Natječaji za tehnološke projekte iz Europske unije
by e-učenja administrator - Thursday, 5 March 2015, 09:21 AM
  Europska obrambena agencija (EDA), u uskoj suradnji s ministarstvima obrane zemalja članica, pokreće zahtjev za projektima (Request for Projects – RfP) u području tehnologija dvojne namjene. Prema definiciji Europske komisije pod dvojnom namjenom se podrazumijevaju tehnologije i robe koje mogu biti korištene u civilne i vojne svrhe.

Cilj ovog zahtjeva je identifikacija i odabir visokokvalitetnih projekata u području istraživanja i tehnologija, odnosno jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća (SME), korištenjem europskih strukturnih i investicijskih fondova kojim bi se osiguralo sufinanciranje projekata.

Identificirani i vrednovani, najbolji i odabrani projekti dobiti će tehničku potporu koju osigurava međunarodna konzultantska tvrtka. Ova usluga, koju pružaju ekspertni poznavatelji europskih financijskih instrumenata, omogućiti će vama, kao nositelju projekta, unapređenje njegove kvalitete, i osigurati da bude sukladan s pravilima i prioritetima financiranja iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, što je preduvjet, ali ne i garancija financiranja.

Pravila natječaja možete preuzeti ovdje.

Više informacija možete pronaći ovdje.
You are not logged in. (Login)