Picture of Hećimović Željko
Predavanje Prof. Joep Crompvoetsa - promjena datuma
by Hećimović Željko - Tuesday, 2 September 2014, 03:06 PM
  Predavanje Prof. Joep Cromvoetsa će se održati 9.9.2014.


Prof. Joep Crompvoets sa Public Governance Institute of the Katholike Universiteit Leuven iz Belgije će na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije, Sveučilišta u Splitu održati predavanje pod naslovom THE ROLE OF GEOGRAPHIC INFORMATION FOR GOOD GOVERNANCE. Predavanje će održati 9. rujna 2014. godine u 14 sati u amfiteatru Fakulteta. Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Prof. Joep Crompvoets osim što predaje na Katholike Universiteit Leuven u Belgiji, autor je ili urednik više knjiga, objavio je veći broj članaka, gostojući je pradavač na The University of Melbourne u Australiji, obavlja dužnost sekretara EuroSDR-a, a to su samo neki od detalja iz njegove bogate karijere.

Gotovo 80% informacija koje nas okružuju u svakodnevnom životu imaju prostornu komponentu. Za kvalitetno upravljeanje bilo kojim resursima neophodno je uspješno upravljati prostonim podacima. Adekvatna potpora geoinformacijskih sustava i infrastukture prostornih podataka te dostupnost prostornih podataka čine osnovu za to.You are not logged in. (Login)