2012
Odluka o isplati stipendije redovitim studentima koji imaju prebivalište na poplavljenom području Vukovarsko-srijemske županije
by Ivančić Ksenija - Friday, 13 June 2014, 08:25 AM
 

Sukladno odluci u privitku pravo na stipendiju imaju redoviti studenti čije je prebivalište u mjestima koja su službeno proglašena za mjesta koja su doživjela katastrofu u poplavama (općina Gunja, općina Drenovci (s pripadajućim naseljima/selima: Rajevo Selo, Račinovci, Posavski Podgajci i Đurići) te naselje Strošinci u općini Vrbanja).

Odluka i obrazac za prijavu nalazit će se od petka, 13. lipnja 2014. godine na internetskim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Za sve studente s tog područja osiguran i izravan smještaj u studentske domove u novoj akademskoj godini 2014./2015. o čemu su obaviješteni svi studentski centri koji će uskoro raspisati natječaj za smještaj. Upućujemo sve studente s poplavljenog područja, a koji trebaju smještaj u studentski dom da prate natječaj nadležnog studentskog centra (natječaji će se raspisivati od sljedećeg tjedna pa nadalje i bit će stavljeni na internetsku stranicu svakog pojedinačnog studentskog centra) te svakako podnesu prijavu na javni natječaj studentskih centara kako bi ostvarili izravan smještaj u dom.
You are not logged in. (Login)