E-učenje - Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Niste prijavljeni sustavu. (Prijava)
 
Preskoči Glavni izbornikPreskoči KolegijiPreskoči Tečajevi

Tečajevi

MOOCs: Coursera, OpenupEd, edX
i mnogi drugi

Tečajevi Srca (prijava AAI@EduHr korisničkim imenom i lozinkom)
Preskoči Vijesti Srca

Vijesti Srca

Preskoči

Oglasna ploča

amarendic
2019 CLGE Young Surveyors Prize (The CLGE Students’ Contest 2018-2019)
napisao/la Marendić Ante - Ponedjeljak, 21 Siječanj 2019, 14:14
 

Poštovane studentice i studenti,

Council of European Geodetic Surveyors (CLGE - Vijeće europskih geodeta) u suradnji s GSA (Europskom GNSS agencijom) je raspisalo 8. CLGE Europski studentski natječaj za tekuću akademsku godinu 2018-2019.

Ako si student ili mladi geodet - prijavi se! Nagrada iznosi 1.000,00 € za pobjednika ili pobjednički tim te sudjelovanje na Stuttgart INTERGEO (za pobjednika ili predstavnika pobjedničkog tima plaćeni putni troškovi i smještaj na INTERGEU).

Sretno!

Više o studentskom natjecanju:

Slika Krtalić Andrija
Objavljen Natječaj Erasmus+ SMS studenti studijski boravak za programske zemlje (EU-KA103) za 2019./20.
napisao/la Krtalić Andrija - Četvrtak, 17 Siječanj 2019, 12:57
  Poštovani studentiu,

Obaviještavamo da je danas objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za akademsku godinu 2019./20., poveznica: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/ . Uspjeli smo ovogodišnjom ranom objavom omogućiti do sada najduži period prijave za studente.


Vezano:

1. Podsjećamo na obvezu sastavnica da sustav bodovanja za navedeni SMS natječaj te posebne ili dodatne uvjete za prijavu (ako ih ima) objavite na vrijeme na mrežnim stranicama sastavnice. Ako isto ne bude objavljeno najkasnije tjedan dana od objave natječaja, sastavnica ih ne smije primjeniti pri odabiru studenata.


Važno: u tekućoj akademskoj godini 2018./19. imamo na mobilnosti najmanje studenata za studijski boravak u zadnjih nekoliko godina a studenti kojima je odobrena puna stipendija i dalje masovno odustaju u zadnji tren.

Molimo sastavnice da u razdoblju trajanja ovog natječaja pojačaju promotivne i informativne aktivnosti kako bi se što više studenata, ne samo prijavilo na natječaj, već ozbiljno prijavilo i ostvarilo svoju mobilnost. Ovaj natječaj je fantastična prilika za naše studente i daje im direktan pristup odličnim europskim sveučilištima. Ujedno, hrvatski studenti imaju jedan od najvećih iznosa Erasmus+ stipendije u Europi.

Novo: Od 01.01.2019. jedno od poreznih opterećenja je ukinuto: iznos stipendije se više ne uzima u obzir za izračun osobnog odbitka roditelja.

Motivaciji studenata bi pridonijela podrška ne samo administrativnih osoba već i nastavnika uz: dobre informacije o priznavanju, dobre informacije o stranim partnerima te sigurnost studenata da će mobilnost, priznavanje i povratak proći u najboljem redu.

Važno je studentima naglasiti ozbiljnost prijave na natječaj i ranijih priprema za mobilnost jer se puno studenata prijavljuje tek toliko, puno posla se odradi za njih, rezerviraju i financijska sredstva, da bi kasnije studenti odustali

Ako sastavnice ne uspiju motivirati više studenata za odlazak na mobilnost, projektna sredstva za ovu stavku će se znatno smanjiti i ponovo ćemo biti u situaciji da nećemo moći financirati sve mobilnosti.

Za pitanja stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav i želimo vam ugodan ostatak dana,

Ida

Ida Ogulinac (Ms), mag. iur.
Institutional Erasmus Coordinator / International Relations Office / University of Zagreb

Location: Ulica kralja Zvonimira 8
Postal address: Trg Republike Hrvatske 14
HR-10000 Zagreb, Croatia
Tel:+385-1-46-98-128
Email:
erasmus.coordinator@unizg.hr 
amarendic
IZBOR TEME DIPLOMSKOG RADA
napisao/la Marendić Ante - Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019, 10:57
  Poštovane studentice i studenti diplomskog studija,

na Studomatu možete od 15. do 26. siječnja 2019. izabrati teme diplomskog rada i rangirati ih prema prioritetu.

Ante Marendić
prodekan za nastavu i studente
amarendic
STEM STIPENDIJE - pomicanje rang lista - IV. KRUG
napisao/la Marendić Ante - Srijeda, 9 Siječanj 2019, 22:33
 


U srijedu, 9. siječnja 2019. godine, pomaknute su rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju.

Rang-liste dostupne su na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.


Studenti svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupaju Sustavu državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeravaju svoje mjesto na rang-listi.

Studenti koji su na rang-listi u sklopu kvote za određeno područje i godinu studija, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, obavijestit će se na adresu elektroničke pošte da su ostvarili pravo na državnu stipendiju. Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do srijede 16. siječnja 2019. godine do 12 h na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše svoj IBAN žiroračuna. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ako u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

Sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine broj, 78/2018.) izrađeno je ukupno osam rang-lista, odvojeno za svako područje te u svakom području posebno za studente prve godine, a posebno za studente viših godina.

Izdvojena je rang-lista za one studente koji su pravo na ovu stipendiju ostvarili na temelju članka 6. stavka 11. Pravilnika u kojem se propisuje kako svakom visokom učilištu koje izvodi studijske programe u STEM područjima znanosti pripada najmanje jedna stipendija za studente prve godine i jedna za studente ostalih godina u pojedinom području.

amarendic
Raspored anketiranja metodom papir-olovka od 14. do 25. siječnja 2019.
napisao/la Marendić Ante - Srijeda, 9 Siječanj 2019, 22:25
  Poštovane studentice i studenti,

u okviru vrednovanja nastave na Sveučilištu u Zagrebu putem Anketnog lista za procjenu nastavnika (V4) možete procijeniti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave Vaših nastavnika. Vaši iskreni odgovori mogu upozoriti na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete.

Anketiranje za procjenu rada nastavnika metodom papir-olovka u zimskom semestru ak. god. 2018/19. održat će se od 14. do 25. siječnja 2019. prema priloženom rasporedu.

Molimo Vas da sudjelujete u tom važnom procesu osiguravanja kvalitete. Anketiranje će se u pravilu provoditi u prvih 15 minuta unutar definiranog bloka nastave prema konačnom rasporedu u prilogu.

Primjedbe na postupak provođenja ankete možete uputiti ovdje.

Napomena: Anketa se ispunjava kemijskom olovkom koja piše crnom ili tamno plavom bojom. Stoga Vas molim da na predavanja ili vježbe ponesete kemijsku olovku.

Predsjednik Povjerenstva za upravljanje kvalitetom
Doc. dr. sc. Ante Marendić
2012
USB
napisao/la Ivančić Ksenija - Srijeda, 9 Siječanj 2019, 11:53
  U predavaonici 117 danas pronađen USB i nalazi se u referadi.
amarendic
Prijava tema diplomskih radova u ak. god. 2018./2019.
napisao/la Marendić Ante - Ponedjeljak, 7 Siječanj 2019, 10:29
  Poštovane studentice i studenti,

prijedloge tema diplomskih radova u ak. god. 2018/2019. nastavnici će unositi do 11. siječnja 2019. godine.
Studenti koji imaju vlastiti prijedlog teme trebaju s potencijalnim mentorima obaviti razgovor prije tog roka i predložiti temu.
Izbor teme diplomskog rada biti će studentima omogućen od 15. siječnja 2019. putem Studomata.
Srdačan pozdrav,
2012
Poziv za tradicionalno božićno druženje
napisao/la Ivančić Ksenija - Utorak, 18 Prosinac 2018, 07:58
  Studente:

- Karlo Šćurić
- Iva RAjković
- Mario Pranjić
- Damir Matić
- Mihael Markešić
- Marijana Križić
- Dinko Kasumović
- Lorena Džido
- Iva Cibilić
- Sergej Baričević

mogu u studentskoj referadi preuzeti pozivnice za tradicionalno božićno druženje.

Slika Župan Robert
Traže se studenti za fizičke poslove preseljenja namještaja i ostalih stvari
napisao/la Župan Robert - Petak, 14 Prosinac 2018, 18:54
  Tražimo studente koji mogu povremeno pomoći pri preseljenju osoba i imovine u sobama našeg Fakulteta. Molim da se zainteresirani jave prodekanu za financije i poslovanje e-poštom fip@geof.hr i navedu svoj broj mobitela. Nakon obavljenog posla sve će biti plaćeno preko SC-ugovora.
Slika Rajković Iva
Dobrotvorna projekcija filma
napisao/la Rajković Iva - Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018, 09:31
  Studentski zbor Geodetskog fakulteta po prvi puta organizira Dobrotvornu projekciju filma.Cilj ove akcije je prikupiti novčana sredstva koja će se donirati udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenim sa malignim bolestima, odnosno udruzi Krijesnica ( http://krijesnica.hr/ ).

Cijena ulaznice za projekciju iznosi 10kn i moći će se kupiti ispred dvorane 81 na AGG fakultetu, u kojoj će se gledati film, te će biti mogućnost za doniranje dodatne, količinski proizvoljne, donacije.

BITNE INFORMACIJE:
Kada? PETAK, 14.12.
Gdje? dvorana 81, AGG Fakultet, Kačićeva 26
Koji film? Vilenjak
U koliko? 18h
Cijena ulaznice? 10KN
Hrana i piće? ćekat će vas u dvorani :D

Pozivamo sve studente i zaposlenike Geodetskog fakulteta, članove udruge Krijesnica, prijatelje, kolege, roditelje,djecu,... sve ljude dobre volje da nam se pridruže , a mi se veselimo vašem dolasku !!

Preskoči Kalendar

Kalendar

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
Preskoči Vijesti MZO i Sveučilišta u Zagrebu

Vijesti MZO i Sveučilišta u Zagrebu
Niste prijavljeni sustavu. (Prijava)